MultiCopy – Det pålidelige papir.

Nedenfor finder du information om produktet MultiCopy Original.

Kørbarhed

Kørbarheden er fantastisk, hvilket gør at du undgår papirproblemer. Hvert eneste ark støvsuges inden det pakkes, således at du undgår papirstøv i dine maskiner. Tænk hvilken forskel det gør for dine maskiners velbefindende.

Trykresultat

MultiCopy Original er et højkvalitativt papir som fungerer i alle kontormaskiner i både farve og sort/hvid. Papiret har en høj hvidhed og er mærket med ColorLok, som garanterer mere levende farver, dybere sort og hurtig optørring i inkjet.

logo-colorlok-360

Miljø

MultiCopy Original er totalt klorfrit, Svanemærket og har endvidere EU’s miljømærke Blomsten. Derudover kan MultiCopy også fås med FSC certificering. Der er ingen udslip af fossilt CO2 under produktionen, hvilket er helt unikt.

MultiCopy produceres på Stora Ensos fabrik Nymölla i Skåne. Hovedparten af den mængde træ, der anvendes, har groet indenfor en afstand af 100 km fra fabrikken. Hovedsagligt anvendes udtyndingstræ men også flis fra lokale savværker.

For hvert træ der anvendes plantes 2-3 nye. Unge træer optager mere CO2 fra atmosfæren end ældre, så fældning og genplantning er en vigtig del af ansvarsfuldt skovbrug og bidrager til at mindske den globale opvarmning.

logo-svanen-125logo-eu-ecolabel-125

logo-fsc-125logo-tcf-125

Sortiment

MultiCopy Original findes i 75, 80, 90, 100, 115 og 160 g/m2

Format: A4, A3, preprintark og ruller. Findes også som XpressBox der indeholder 2.500 ark uden omslagspapir.

Kort sagt – et papir der dækker alle dine udkriftsbehov.

Økonomi

Selv om lavprispapir kan være tillokkende, så bør du kikke på helheden. Med et billigt papir kan du påregne papirproblemer fra tid til anden. Hvert stop koster i form af tid, formindsket produktivitet, irritation og måske ekstra vedligehold på dine maskiner. Hvor mange stop skal der til for at prisforskellen er spist op? Ikke mange. Med et lavprispapir er det heller ikke sikkert at udskriften bliver lige så pæn, og så må du justere og gøre et nyt forsøg. Det er heller ikke så økonomisk. Sats i stedet på kvalitet – MultiCopy.