MultiCopy – Det pålitlige papiret.

Nedenfor finner du informasjon om MultiCopy Original.

Kjørbarhet

Kjørbarheten er fantastisk, noe som gjør at du unngår papirproblemer. Dessuten støvsuges hvert eneste ark før det pakkes, nettopp for at det ikke skal støve i dine maskiner. Tenk deg hvilken forskjell det gjør for dine maskiners velbefinnende!

Trykkresultat

MultiCopy Original er et høykvalitetspapir som fungerer i alle kontormaskiner – både i farger og svarthvitt. Papiret har høy hvithet og er merket med ColorLok, noe som garanterer mer livlige farger, dypere svartnivå og raskere tørking i inkjet.

logo-colorlok-360

Miljø

MultiCopy Original er totalt klorfritt, sertifisert med Svanemerket og EU-blomsten og finnes også som FSC®-sertifisert. Ingen utslipp av karbondioksid fra fossilt brensel under produksjonen, som også er unikt.

MultiCopy produseres på Stora Ensos fabrikk i Nymølla i Skåne. Majoriteten av trærne som brukes som råvare har vokst opp innenfor en radius på 100 km fra fabrikken. I hovedsak brukes ved fra tynning av skogen, men også en del flis fra lokale sagbruk.

For hvert tre som brukes plantes 2-3 nye. Unge trær tar opp mer karbondioksid fra atmosfæren enn eldre, så hugst og nyplanting er en viktig del av et ansvarsfullt og bærekraftig skogbruk. Dette bidrar til å minske den globale oppvarmingen.

logo-svanen-125logo-eu-ecolabel-125

logo-fsc-125logo-tcf-125

Sortiment

MultiCopy Original finnes i 75, 80, 90, 100, 115 og 160 g/m2.

Format: A4, A3, preprintark og ruller. Finnes også som XpressBox som inneholder 2500 ark uten omslagspapir.

Kort sagt – et papir som dekker alle dine utskriftsbehov.

Økonomi

Selv om et papir med lav pris kan virke lokkende så bør du se på helheten. Med et billig papir kan du regne med papirproblemer fra tid til annen. Hvert eneste stopp koster penger i form av tid, minsket produktivitet, irritasjon og kanskje ekstra servicebesøk. Hvor mange stopp behøves før prisdifferansen er spist opp? Ikke mange. Med et lavprispapir er det ikke heller sikkert at utskriften blir like bra og da må du justere og gjøre et nytt forsøk. Ikke så økonomisk det heller. Sats isteden på kvalitet – MultiCopy.