MultiCopy Orginal – Luotettava paperi.

Alta löydät tietoa MultiCopy Orginal–paperista.

Ajettavuus

Paperitukokset ovat menneisyyttä! Jokainen MultiCopy-arkki on imuroitu ennen pakkaamista – Laiitteisiisi ei siis päädy pölyä, eikä paperihiukkasia. Tämä on tulostinten kunnon kannalta hyvä asia ja se voi jopa vähentää huollon tarvetta, ja siten myös kuluja.

Tulostusjälki

MultiCopy Original on huippulaatuinen, kirkkaanvalkoinen ja monikäyttöinen paperi, joka toimii hyvin sekä väri-, että mustavalkotulostukseen kaikissa toimistolaitteissa. Lisäksi sillä on ColorLok-merkintä, joka takaa tulosteiden elävämmät värit, tummemmat mustansävyt sekä nopeamman kuivumisen.

logo-colorlok-360

Ympäristöystävällisyys

MultiCopy Original on täysin klooriton (TCF) ja sillä on Pohjoismainen ympäristömerkki (Joutsenmerkki) sekä EU:n ympäristömerkki. Lisäksi sitä on saatavilla FSC-sertifioituna. Valmistuksen aikana ei vapaudu lainkaan fossiilisista polttoaineista peräisin olevaa hiilidioksidia, mikä on täysin ainutlaatuista. Multicopya valmistetaan Etelä-Ruotsissa Nymöllan tehtaalla. Suurin osa käytetystä puusta hankitaan 100 km säteeltä tehtaasta, mikä takaa lyhyet kuljetusmatkat. Lisäksi paikallisilta sahoilta tuleva hake on merkittävä MultiCopyn raaka-aine. Jokaista kaadettua puuta kohti istutetaan kahdesta kolmeen uutta puuta metsien uusiutumisen turvaamiseksi. Nuoret puut imevät vanhoja puita enemmän hiilidioksidia ilmakehästä, joten puiden hakkuu ja metsien istuttaminen ovat olennainen osa vastuullista metsätaloutta. Lisäksi se auttaa hidastamaan ilmaston lämpenemistä.

logo-svanen-125logo-eu-ecolabel-125

logo-fsc-125logo-tcf-125

Valikoima

MultiCopy Original –paperia on saatavilla seuraavissa grammapainoissa: 75, 80, 90, 100, 115 sekä 160 g/m2.

Koot: A4, A3, suuret arkkikoot sekä rullat. Lisäksi saatavilla 2500 kääreettömän arkin XpressBoxissa. Lyhyesti: Tarvitset vain yhden paperin saadaksesi asiat sujumaan!

Taloudellisuus

Käyttäessäsi halpaa paperia laitteissasi kohtaat väistämättä paperitukoksia säännöllisin väliajoin. Jokainen tauko aiheuttaa kuluja tuhlautuneessa ajassa, vähentyneessä tehokkuudessa, harmituksessa sekä mahdollisesti myös laitteen huoltokustannuksissa mitattuna. Kuinka monta keskeytystä siis tarvitaan paperien välisen hintaeron kiinnisaamiseksi? Ei kovin montaa. Kun tekemäsi hieno asiakasesitys ei näytäkään yhtä hyvältä printattuna kuin tietokoneen näytöllä, joudut tekemään muutoksia ja printtaamaan uudelleen. Ei kovin taloudellista tälläkään kertaa. Onko tähän olemassa yksinkertaista ja helppoa ratkaisua? Kyllä on, MultiCopy.